dissabte, 27 de novembre del 2010

Matinera Trinxa a Castellar del Vallès crònica by Lluís Lamata

Hola, aquesta es la meva crònica del la sortida per Castellar del Valles. Aquí us podeu descarregar el TRACK

Avui dissabte haviem quedat per fer la sortida tots els Trinxa que puguessin venir. Haviem quedat a les 7:30 a la plaÇa de la Vila. Feia una matinada no gaire acollidora, feia poc que havia plogut i feia bastant de fret en aquest poble. Quina sorpresa de 40 llargs de socis que som nomes 4 ens em presentar a la sortida. Edgar, Albert (el presi), ViÇens, i Lluis, bueno rectifico 5 el nou fixat en Chris s´ha presentat però per problemas tecnics amb la bici no a pugut venir, ens a demanat disculpes per no poguer ser amb nosaltres.

Hem sortit foÇa puntuals 7:40 despres d´haber carregar totes les bicis al meu cotxe i hem sortit cap a la aventura, despres de unes cuantes cagadas per trovar la sortida per anar cap a Castellar (portavem GPS i tot així ens hem equivocat) unes trocades del ViÇens el nostre guia (Jordi Gudas)i tot arreglat. Hem arribat a L´hora prevista 8:30.

En Jordi ja estava esperan hem baixat del cotxe i ens hem preparat per comenÇar la sortida.

Primera pujada molt bona per anar escalfan. Albert a sortit com una moto i tots derrera del presi, entre bromas i agun calenton de la sortida tant forta em anat agafan el ritme, a mitja pujada un ¨¨¨chupa ruedas¨¨¨¨ ens a agafat i JOrdi (com no) a comenÇat a tirar ViÇens a marxat amb ell, Albert a comenÇat a despenjar-se i Jo que estava a la cua amb Edgar e fet un petit esprin per agafa´-los enseguia aquell chupon a quedat descolgat i amb les polsasion una mica aceleradas hem aribat a dalt de la primera pujada, reagrupació i primera trialera del matí.

Una baixada molt tecnica que Jordi que anava amb la seva Gari Ficher i obrin cami, ha tingut mes d´un ensurt. Despres la segona pujada aquesta amb unes rampas de les que diem que son de Trinxa per la seva dureÇa. Albert i Edgar a la seva puta bola tota la estona a la cua del peloton ( son els joves ) en les pujades i ja no dic res de las baixades.

A mitja sortida nigú jà tenia fret mes aviat una calor que ¨¨ pa ke¨¨¨ L´edgar a comenÇat a treure roba portava la meva i la de algú mes. (Dios no se como podia moverse)

Despres d uns corriols molt Xulos de pujada i baixada hem fet una petita parada per menjar unes barretes i hem continuat. Lo mateix corriols de pujada i baixada espectacular amb unes vistes que merei-xen la pena patir nomes per poguer veure.

En Jordi ens a deixat la baixada mes expectacular per el final, una baixada de pista ample amb uns desnivell i uns salts expectaculars, els frens treien fum, fins i tot el que anava derrere del atre sentia la pudor dels frens cremats. Uncop abaix ens en trobat una granja i ni Havia un Burro del cual ens en fet unes fotos .

en aquesta fotografia poden observar els nostres presidents
el Actual , el Futur, i el Pasat

ViÇens com sempre fent Amics

i la resta del grup

5 minuts mes de pedalar cap abaix i hem arribat al poble de Castellar. Uns petits comentaris i directes al restauran per fer el esmorzar.
Una sortida que recomano fer mes vegades per aquestes montanyes.

2 comentaris:

  1. Vosaltres si que sabeu organitzar sortides divertides, ho millor de la ruta, esta clar nooo..Un bon esmorza…Apaa molt de gassss

    ResponElimina